Testimonials

 
 
 

Iris Vierhout, Hulshorst 

 

Mijn naam is Iris Vierhout en ik heb een opdracht geplaatst voor een schilderij van 60x60 van mijn overleden pony Deijs.
Ik was opzoek naar een kunstenaar die Deijs perfect kon laten zien zoals hij was. Zonder dat het een hyper realistisch schilderij zou worden maar wel zo realistisch dat het zijn ziel en karakter zou laten zien op het doek. Iets wat realistisch maar ook kunstzinnig was en nog jaren mee kan zonder gedateerd te raken.

 

Er waren geen twijfels, ik volgde Mirelle al zo lang dat ik wist dat het goed zou komen. Het was meer de spanning en het enthousiasme dat ik voelde. Ik wou Deijs zo graag weer thuis hebben zonder dat het op een foto leek. Ik wou hem zien en erom kunnen lachen, dat het mij een rustig en blij gevoel zou geven. 
Het is ook erg fijn dat je in termijnen kunt betalen, dat was voor mij de extra stap om het gewoon te doen.
Ik heb hem bij jou opgehaald, het was even slikken toen en erg emotioneel maar perfect! Hij hangt nu op mijn kamer recht tegenover mijn bed. Elke dag kijk ik ernaar en ben ik er blij mee.  De reacties erop waren ook fantastisch. Deijs was in zijn karakter niet gemakkelijk maar in zijn uiterlijk ook niet met al zijn kleine maar belangrijke details.

 

Zou ik het iemand anders aanbevelen? Absoluut, het hele proces samen met Mirelle was ook een soort van verwerken en weer ervaren. Deijs is er dan helaas niet meer maar ik kan mij indenken om zoiets van je levende dier te laten maken ook enorm bijzonder is (en erg leuk!).

Dit is iets wat je je leven lang kunt bewaren en bewonderen. Het is beter dan een foto, het is kunst dat herkenbaar is en emotie toont, zelfs je eigen emotie ook.

Verder kan ik er kort en bondig over zijn. Als je van kunst houdt en van je dier, dan is dit gewoon iets wat je moet meemaken en ervaren.
Het is en blijft bijzonder.


Iris

 

 

 


 

 

 

Simone Deijs, Hierden 

 

Ik ben Simone en ben stapelgek op mijn hondje Bo. Ik wilde een mooie herinnering voor mijzelf als hij er straks niet meer is. Ik wilde echt iets moois en dat je direct kan zien dat het mijn Bo is. Toen ik zag hoe Mirelle voor Iris Vierhout diens pony Deijsje had geschilderd, was ik verkocht. En ik heb Mirelle daarna direct gemaild. Ik had totaal geen twijfels, ik wist direct dat Mirelle degene moest zijn die het schilderij voor Bo moest gaan maken. Super heb het schilderij nadat het voltooid was, samen met mijn moeder opgehaald en ik ben er dolgelukkig mee. Het schilderij is mijn eye catcher in huis en iedereen die binnenkomt vind het ongelooflijk mooi. Ik zou absoluut dit iedereen aanbevelen omdat het gewoon zo dierbaar is om van je lievelingsdier zo iets moois in huis te mogen hebben hangen Het is gewoon zo ontzettend dierbaar. Veder wil ik enkel nog aangeven dat ik dol gelukkig ben dat ik het portret van Bo door Mirelle heb mogen laten doen omdat het gewoon zo ontzettend mooi is geworden. Ben er echt ongelooflijk trots op.

Liefs Simone & Bo

 

 


 

Anke Meuwissen & Aaron Verhoeven

 

Ik ben Anke Meuwissen. Van mijn vriend Aaron heb ik dit prachtige cadeau gekregen. Op 30 maart 2018 hebben we onze lieve vos tijdens de operatie aan gaskoliek met pijn in het hart moeten laten gaan. Ik heb altijd geroepen dat ik heel graag iets speciaals van mijn vosje wilde laten maken, maar zette dat nooit echt door. Toen ze er nog was en ik haar nog iedere dag kon zien zat hier ook geen haast achter. Ik had dan ook nooit gedacht dat de dag dat ik haar niet meer kon zien al zo snel zou komen. Cadence mijn vosje, eigenwijze, lieve, zo betrouwbare merrie was alles voor me. Met 4 jaar kwam ze bij ons en met nog geen 11 jaar ging ze al van ons heen. Aaron wist dat het een enorme troost zou zijn voor me, om dan nu echt iets speciaals van ‘mijn vosje’ te laten maken.

 

Ik volgde Mirelle al een hele tijd op facebook en vond haar werk bijzonder. Ze weet ontzettend goed het gevoel van haar werk te laten overkomen. Dit vond ik heel belangrijk. Ik wilde dat Cadence tot haar recht zou komen en dat ik haar ook echt terug kon zien/voelen als ik naar het werk zou kijken. Dit is waarom ik het heel graag door Mirelle wilde laten doen. Aaron wist dit en heeft haar benaderd als verassing voor mij. Ze heeft ons van begin tot het eind meegenomen/betrokken in het proces.

Iedere keer als ze een update stuurde was het WAUW! Hoe doet ze dit? Het resultaat is nog veel mooier dan ik had gedacht. De manier hoe ze erop staat en kijkt klopt gewoon, het is precies Cadence. Ze heeft een speciaal plekje in onze woonkamer gekregen. Ik mis haar nog iedere dag maar als ik dan naar de tekening kijk, komen steeds de mooie herinneringen van haar in mij naar boven. Ik ben Mirelle ontzettend dankbaar voor het prachtige werk dat ze voor ons heeft weten te maken.

 

Ook wil ik mijn eerste pony op deze zelfde manier laten vereeuwigen. Eerst even sparen hiervoor, maar dan zal ik Mirelle zeker weer vragen of ze dit voor ons wil doen!

 

 


 

 

Facebook recentie door Elise van Ningen

 

Wat een geweldige ervaring!
Ik heb het proces niet van begin tot eind meegemaakt omdat het een cadeau was van een hele goede vriendin, Mirelle is bij mij langs gekomen om mijn hond te bekijken en is daarna begonnen. Nooit had ik durven dromen dat hij zo mooi zou worden. Ik ben onwijs dankbaar dat ze dit heeft gedaan met zoveel passie en liefde.


Lieve Mirelle, bedankt dat je hem zo mooi en echt hebt geschilderd!

 

Ben je voor eeuwig dankbaar.
 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Denise Hildering, Assendelft

 

Hoe heb ik de samenwerking met Mirelle ervaren?
Mirelle is een hele lieve vrouw, eerlijk en open. De samenwerking was werkelijk waar fantastisch. Ik heb haar voor mijn eerste schilderij een dag na het inslapen van Ukkie benadert. Ze ging meteen over tot actie en binnen de kortste keren was ze bij mij thuis. Ook tijdens het maken van de schilderijen kreeg ik steeds foto’s met hoe de zaken er voor stonden. Ze vroeg wel een aanbetaling maar dat is niet meer dan logisch, gezien in deze tijd je niet zomaar meer iedereen kan vertrouwen. Maar Mirelle komt keurig haar afspraken na!
Geloof dat we een tijdsbestek hadden afgesproken van 1 jaar ook omdat je maar net in een ‘flow’ moet zitten. Maar ik vind persoonlijk met een schilderij is geen haast.

 

Wat is het resultaat van mijn opdracht aan Mirelle?
Dat Ukkie was geschilderd, ik dacht wauwwww dat is hem echt! Zo sprekend precies hoe mijn paard was. Hij hangt vol trots in huis zodat hij nog steeds bij ons is.
Ook heb ik tijdens het ophalen van Ukkie gevraagd of Mirelle ook onze andere 2 paarden wilden schilderen. Dat was uiteraard goed!
We hebben een fotoshoot met Nikki de Kerf gedaan, zodat je echt haarscherp materiaal hebt, om mee aan de slag te kunnen. De foto’s zijn fantastisch met als gevolg nogmaals 2 fantastische schilderijen Miss & Voa. Ook deze 2 meiden hangen vol trots in huis alleen zij zijn nog wel in leven.

 

Zou ik Mirelle aanbevelen bij anderen en waarom?
Ja zeker weten, ze is lief eerlijk en oprecht! Dat vind ik sowieso al heel belangrijk. Over heel veel dingen valt gewoon te praten dat is ook zeer fijn. Het werk wat ze levert is gewoon buitengewoon. Of te wel vakwerk.
Ik kan nog geen eens een normaal poppetje tekenen laat staan een paard schilderen. Als je echt een mooi knap schilderij wil van jou vriend/vriendin is dat eeuwig gezien het leven niet oneindig is. Het is serieus de moeite waard om met Mirelle zaken te doen! 

 

 

 

 


 Amanda van Nijnatten, Zundert

 

Ik ben Amanda van Nijnatten en heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik ben namelijk ZZP’er in de paardensport en heb daarnaast nog twee eigen paarden waarmee ik fanatiek uitkom in de dressuursport. Ik wilde mijn eerste eigen gefokte paard, wat helaas niet meer onder ons is (overleden op 9 jarige leeftijd door blessure), en mijn andere topper (tevens zijn halfzus en ook zelf gefokt) heel erg graag samen op één prachtig doek hebben staan. En wat is het prachtig geworden. Ik ben er nog steeds helemaal gek op en het heeft hierdoor een prachtige herinnering. Ik wordt er heerlijk mee wakker iedere ochtend en kan er iedere avond heerlijk naar liggen kijken.
 
Mijn ervaring was heel erg goed. Heel persoonlijk en professioneel. Ik vond het erg fijn dat ze langs kwam en mijn verhaal aanhoorde. Ik kreeg steeds foto’s van hoe het er iedere keer bij stond. En daarna het resultaat uiteraard. Dat was wel heel erg bijzonder, is toch wel wat anders dan op de foto! En het schilderij is nog steeds prachtig. Ben nog steeds zo blij mee mijn twee toppers verenigd op één doek!

 

 


 

Joyce van Eggelen, Vlijmen


Ik ben Joyce van Eggelen, ben gediplomeerd instructrice en medewerker bij PostNL. Ik heb lang nagedacht hoe ik mijn overleden paard wilde laten vereeuwigen. Een foto vond ik te gewoon en een schilderij paste niet in mijn woning vond ik zelf. Daarom wilde ik graag een tekening laten maken van mijn lieve vriend en maatje, mijn paard Tinus. 

Via Facebook had ik al verschillende portretten van Mirelle langs zien komen. Ik was erg onder de indruk. Dit besloot me ook om haar te benaderen en een afspraak te maken.

Toen ik in haar atelier kwam, had ik al gelijk een heel prettig gevoel nadat we kennis gemaakt hadden. Nadat ik haar schilderijen en tekeningen had bewonderd, ging ik heel erg twijfelen. Wat wilde ik? Een tekening of een schilderij, het was zo moeilijk. Ik heb er best lang over nagedacht, maar iets in me zei dat mijn paard Tinus het best tot zijn recht kwam als ik hem liet tekenen.

 

Nadat we besloten hadden dat we voor de tekening gingen, vond ik het erg spannend! Van alles ging door mijn hoofd. Zou hij wel lijken, zou ik hem wel mooi vinden. Oh wat was het spannend!

Het eindresultaat was geweldig, onder meer omdat Mirelle zo nu en dan mailde en stukjes van de tekening liet zien, zodat ik mijn mening kon geven. We waren echt in tranen toen ze het portret onthulde. Tinus hangt nu bij ons in de woonkamer. Ik heb nu het gevoel dat hij nog echt bij ons is. Het is een heel sprekend portret. We zijn er erg blij mee en ontvangen alleen maar positieve reacties!

 

 

 

 


 

 

Jorieke Meijer, Den Burg

 

Ik ben Jorieke Meijer, ik woon en werk op Texel en kreeg de tekening van mijn paard cadeau van mijn vriend Rik. Helaas heb ik in september 2015 onverwachts afscheid moeten nemen van mijn topper Burberry Brown, oftewel BB. Na mooie jaren samen en een mooie wedstrijdperiode samen met BB wilde mijn vriend Rik mij een bijzonder cadeau doen ter nagedachtenis aan BB. Hij liet mij de website van Mirelle zien en ik was gelijk verkocht! Ik had totaal geen bezwaar. Tuurlijk is het een prijs waar je wel even over na moet denken, maar het is het meer dan waard!

 

Elke dag als ik de woonkamer binnenkom, valt mijn blik gelijk op de prachtige tekening van BB. De tekening heeft een mooie plek gekregen en zo denk ik altijd even terug aan de mooie momenten die we samen beleefd hebben. De tekening is voor mij van grote waarde en het is fijn om door de tekening aan de mooie momenten terug te denken.

 


Mirelle heeft ons goed in het creatieproces betrokken, mijn ervaringen zijn zeer goed. Tussendoor kregen we foto's opgestuurd met updates over de tekening en ik weet nog goed het onbeschrijfelijke gevoel dat ik kreeg bij de eerste foto. En elke foto die daarop volgde werd dat gevoel alsmaar meer. Toen we de tekening bij Mirelle gingen ophalen en hem in het echt zagen, was dat best een emotioneel moment. Dat kwam doordat die tekening zo levensecht is dat het net is alsof BB weer bij ons is. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat! 

 

 

 

 


 

Lies Gloudi, Rotterdam 

 

Ik ben Lies Gloudi en woon in Rotterdam. Helaas door alle drukte met werk nu even zonder paard. Paarden zijn altijd in mijn leven geweest en in Qatar heb ik zelf 1,5 jaar met paarden gewerkt. Mijn allergrootste liefde is en blijft toch Isha. Mijn eerste eigen paard waar ik 10 jaar plezier mee heb mogen beleven. Helaas heb ik haar destijds moeten laten inslapen en het gemis is nog altijd erg groot. Gelukkig blijft zij toch nog iedere dag zichtbaar en een beetje dichtbij door het portret dat Mirelle gemaakt heeft. Het hangt nu alweer een paar jaar boven de eettafel in de woonkamer.

 

Ik wilde Isha heel graag weer een beetje tot leven brengen. Haar er weer een beetje bij halen, naast alleen mijn gedachten. En dat is gelukt! Voorafgaand vroeg ik mij wel af of het niet gewoon een mooie tekening zou worden van een paard, maar nee, het is echt mijn Isha die het lieve van haar, maar toch ook echt dat eigenwijze uitstraalt. Kortom, een portret met karakter. Nu denk ik er zelfs aan Mirelle een schilderij van Isha te laten maken...wie weet.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Linda Jager, Zuid Holland

 

Ik ben op mijn negende begonnen met paardrijden en ik was 19 toen ik mijn eerste paard kreeg. Vanaf die tijd wilde ik Dooby op doek hebben, maar alles wat ik tegenkwam was te duur voor mij dus niet gedaan. Dooby is 21 jaar geworden en er kwam een ander paard Ulia.V. Een mooie merrie waar ik gelijk verliefd op was. En er kwam een andere liefde in mijn leven, mijn hond DJ. Ik wilde ze alle drie op doek hebben. Maar ik dacht dat dit prijstechnisch echt niet haalbaar zou zijn. Als één al niet te betalen was, hoe moest dat dan met drie! Ik kwam op Facebook een schilderij tegen van koning Alexander op zijn paard. Ik heb er echt met bewondering naar gekeken. Zo mooi en met zoveel gevoel geschilderd. Ik dacht “dit is wat ik wil”. Ik heb mijn stoute schoenen aangetrokken en Mirelle gewoon gebeld. Er was gelijk een klik en ik voelde dat Mirelle zeer hooggevoelig is wat mij mij ook erg aansprak. Mirelle kwam bij mij thuis, omdat ik al bijna vier jaar thuis loop vanwege een ongeluk. Ik vond het geweldig dat ze dit voor mij deed!

 

We hebben alles op een rijtje gezet en besproken. Ik wilde graag allebei mijn paarden en mijn trouwe hond op één doek laten zetten. Inmiddels is het schilderij klaar en hangt hij hier thuis op een mooie plek. Ze lijken alle drie zo echt! Ik heb mijn maatjes weer terug. Ik kan niet beschrijven hoe dankbaar en blij ik hiermee ben. Het betekent zo ontzettend veel voor me ze zijn alle drie met zoveel gevoel en liefde geschilderd. Dat zie je echt terug.

IK HEB MIJN MAATJES WEER TERUG.

 


 

 

Anneliek Spakman, Berkhout

 

Ik ben Anneliek en heb ooit van mijn zus een “horse-in-a-box” (inkttekening in een doosje) van mijn paardjes, gemaakt door Mirelle, cadeau gekregen. Toen het paard van mijn zus begin dit jaar overleed, hoefde ik niet lang na te denken en wilde ik een portret van haar paard laten maken.

 

Mirelle heeft hierbij heel goed mee gedacht over hoe en wat dit zou moeten worden. Het was best lastig, omdat het een overleden paard betrof en er dus uitsluitend van foto's gewerkt kon worden. Het resultaat is echt prachtig geworden en mijn zus vindt het bijna pijnlijk om er naar te kijken, zo goed is de gelijkenis. Al met al was het de prijs van het portret helemaal waard!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Greetje Fuhler

 

Ik ben Greetje Fuhler, 38 jaar en ben werkzaam op kantoor in Duitsland als retail account manager. Ik wilde heel graag een mooi schilderij van mijn zwarte parel genaamd Sjouke. Dit is mijn eerste eigen fries paard welke een heel speciaal plekje in mijn hart heeft. Dit wou ik dan ook graag op doek laten vastleggen en na uitzoekwerk kwam ik telkens weer terecht op de site van Mirelle Vegers. Het werk wat zij maakt is gewoon heel speciaal en de tijd die ze ervoor neemt om alle details weer terug te brengen op het doek is gewoon super.

Sjouke heeft ze in actie uitgedrukt op het doek met houtskool. Je ziet heel duidelijk de expressie en kracht terug komen, echt heel mooi. Ik heb het schilderij in onze woonkeuken hangen waar het ook echt tot zijn recht komt. Het fijne van Mirelle is ook dat er in overleg samen naar boven komt welke manier het mooiste of beste is om te kiezen. Je hebt namelijk keuze in verschillende opties waaronder olieverf, houtskool en vele andere.

 

Ik heb voor houtskool gekozen waar ik ook geen moment spijt van heb. Ik heb ook zoveel gave en mooie reacties op het schilderij gehad. Nog kijk ik elke dag met genot naar het schilderij en zie ik ook echt Sjouke.

Als ik zoiets nog eens zou willen, is er maar één adres voor mij en dat is Mirelle Vegers!

 

 


 

 

Melissa Castein 

 

Ooit is er op een wedstrijd tijdens het afgroeten van m'n proef van mij en Wiesje een mooie foto genomen. Maar helaas was de achtergrond wat minder waar ik me steeds aan stoorde. Ik heb altijd gezegd, die foto wil ik ooit als schilderij. Maar ik had al geïnformeerd en dat is nog best prijzig, dus stelde ik het steeds maar uit. Wiesje was mijn allereerste wedstrijd paard. Met haar heb ik eigenlijk bijna al m'n wedstrijden wel gewonnen, het was zelfs een teleurstelling als ik geen prijs had. Het was een geweldig leerpaard met een karakter van goud. Samen zijn we tot het (voor haar) hoogst haalbare zz licht gekomen. Mede dankzij onder andere onze ervaring leid ik nu voornamelijk jonge paarden op. Doordat het zz licht het hoogst haalbare voor haar was mocht ze vroegtijdig van haar pensioen genieten. Maar ze was nog altijd topfit! Best lang heb ik met het idee rondgelopen om ooit die foto op doek te laten zetten, totdat ik via Facebook met Mirelle in contact kwam.

Super spontane vrouw, denkt en leeft met je mee en begrijpt wat je wil. Je ziet in haar werk terug dat ze het met veel liefde en passie doet. Ook uit het goede contact werd mij duidelijk dat ze heel perfectionistisch is. Het voelde goed om mijn 'tekening' door haar te laten maken. Ik heb gekozen voor een tekening omdat ik een schilderij toch net wat te prijzig vond en vind een tekening net wat stoerders hebben. Een goede compromis vond ik zelf. Ook de lijst heb ik door Mirelle laten uitzoeken. Ze vraagt naar je smaak en op basis daarvan komt ze met een voorstel. Ik ben heel blij en dankbaar met het prachtige resultaat. Helaas heb ik 16 september afscheid van Wiesje moeten nemen, dus nu is de tekening nog waardevoller voor me!

 

 

 

 


 

 

Jolanda de Wit, Gouda

 

Al jarenlang wist ik dat ik heel graag twee dingen wilde als mijn beiden paarden er niet meer zouden zijn. Dit waren een tattoo en een schilderij. Toen dit zover was (Saffier in 2006 en Ma Belle in 2010) ging ik plannen smeden om dit voor elkaar te krijgen. De tattoo was eigenlijk geen probleem. Ik als boeddha liefhebber, een mooie boeddha met twee sterren op mijn onderrug. Voor het schilderij zou het wat lastiger worden, omdat ik graag wilde dat ze goed zouden lijken en omdat ik alleen maar wat foto´s had die niet zo heel best waren. Die twee hielden niet echt van poseren. Veel gezocht op internet en Facebook en toen ik de hoop bijna had opgegeven, kwam ik Mirelle tegen. Andere kunstenaars vond ik niks of ze wisten niet goed wat ik voor ogen had en zelf dacht ik dat het niks zou worden met die matige foto’s in mijn achterhoofd. Ik heb gelijk al het werk van Mirelle bekeken en was echt reuze enthousiast. Ik heb contact gezocht en daarna een keer langs gegaan met mijn hele fotoalbum in de hoop dat Mirelle er IETS mee zou kunnen. Wat was ik blij toen ze zei dat het niet echt de beste foto´s waren om mee aan het werk te gaan, maar dat ze de uitdaging wel aan durfde te gaan.

 

Ik had wel wat geduld nodig vanwege de drukte, maar toen ze eenmaal begonnen was en ik de eerste schetsen door kreeg van het proces wist ik.... ik heb de BESTE keuze gemaakt. Eind september 2015 mocht ik het schilderij ophalen en ik was er stil van toen ik hem in het echt mocht aanschouwen. Met een beetje vochtige ogen (en mijn vader ook).

 

Ik ben SUPER blij met dit schilderij, echt een sierraad voor in mijn huis. Ze voelen ook zo dichtbij doordat ik de ziel in hun ogen zie en SUPER blij met Mirelle dat ze dit aandurfde en er zoiets MOOIS van heeft gemaakt.

 


 

 

Mariëlle Klazinga, Hardinxveld-Giessendam

 


Mijn eerste paard heb ik nu al 23 jaar en ik roep al jaren dat hij nog zeker 5 jaar meegaat. In mijn achterhoofd weet ik ook wel dat de dag dat hij mij verlaat er ooit zal komen. Om hem het eeuwige leven te geven was ik ook al jaren op zoek naar iemand die hem ook echt als “Aron” op papier of doek kon krijgen. Een jaartje geleden zag ik ineens het werk van Mirelle voorbij komen. Heel eerlijk gezegd, ik vond de pose van het paard niet mooi, maar de uitdrukking van het paard straalde ervan af. Ik ben nog eens verder naar haar werk gaan kijken en kwam poses tegen op haar site die ik veel interessanter vond. Maar alleen Aron laten schilderen zou een belediging zijn voor mijn twee andere paarden. Dus dan maar alle drie.

 

In goed overleg heeft Mirelle uiteindelijk alle drie de paarden weten te vangen op doek. Aron is echt mijn Aron. Kaeti is Kaeti en Yssa is echt Yssa. Omdat Aron met pensioen is en ik Kaeti nu volop rij en Yssa staat te trappelen om over ongeveer een jaar aan de slag te gaan, noem ik het drieluik ook verleden, heden en toekomst.

Met dit drieluik zijn ze vereeuwigd. Ik ben Mirelle voor altijd dankbaar.

 

 


 

 

Iris Toxopeüs-Boss, Lochem

 

Mijn paard Ileisa is als een familielid, ik geef heel veel om haar. Zij is belangrijk voor mij. Voor mij was het al langere tijd een droom om een mooi schilderij van haar te hebben. Ik heb me op verschillende beurzen laten informeren en ben steeds met visitekaartjes huiswaarts gegaan. Toch kwam het nooit verder dan een wens en heb ik de kaartjes nooit meer bekeken.

 

Tot ik plots op internet een schilderij van een paard zag dat ik meteen dacht te herkennen. Hoewel ik het dier en zijn eigenaar al 13 jaar niet meer had gezien of gesproken. Ik kreeg kippenvel bij het lezen van het onderschrift en de naam van het paard. Het was ‘m inderdaad! Als een kunstenares op deze manier een gelijkenis kan weergeven, dan MOET ik haar bereiken. Zij moet vast en zeker Ileisa gaan schilderen!

Zo geschiedde en wat ben ik blij met het resultaat! Alles klopt! Mijn wens is uitgekomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Familie Jansen, Wageningen

 

Wij genieten nog elke dag van het prachtige schilderij van Vimke en Tjitske en de mooie kleurstelling ervan. Wij hebben het als zeer prettig ervaren dat Mirelle kritisch naar haar eigen werk kan kijken en er veel moeite voor doet om het goed gelijkend te krijgen. En wij dus kunnen genieten van het mooie resultaat.